roskildestift.dk
Stiftets kalender

Stiftets kalender

30
mar

STIFTSDAGEN 2019

TEMA: "Når vi rammer tonen". For alle menighedsrådsmedlemmer. Tilmeldingsfrist 8. marts.Med oplæg fra blandt andre skuespillerThure Lindhardt, forfatter Dy Plambeck, professor Kirsten Nielsen, efterskoleforstander Christian Jakobsen og kirkebandet fra Brorsons Kirke. Se hele programmet her:

03
apr

Grønt stiftsudvalg

Møde i det grønne stiftsudvalg.

03
apr

Himmelske Dage - orienteringsaften

Målgruppe: alle. Hundige Kirkeinviterer tilorienteringsaften om Himmelske Dage, der iår bliver afholdt i Herning.Det er et tilbud til menighedsrådsmedlemmer, ansatte og alle andre som måtte have interesse i at høre om Himmelske dage og - og for at samle deltagere til en eller flere endagsture til Herning.

12
apr

Religionspædagogisk Udvalg

Møde i religionspædagogisk udvalg.

26
apr

Kommunikationsudvalget

Møde i udvalget.

03
maj

Diakoniudvalget

Møde i udvalget.

08
maj

MØDE Kirke på Vej

09
maj

Liturgiudvalget

Møde i udvalget. Bemærk: Mødetidspunkt er 14.15 - 16.15.

22
maj

Stiftsrådet

Møde i Stiftsrådet.

30
maj

Himmelske Dage 2019

Himmelske Dageer det største fælleskirkelige event i Danmark og arrangeres hvert tredje år. Kirkensamles på tværs af kirkesamfund og kirkelige retninger til gensidig opmuntring, erfaringsudveksling og gudstjenestefejring. Se mere om Himmelske Dage 2019 her:

11
jun

Stiftspræstestævne

For præster. TEMA: Hvad blev der af Gud i forsoningens ligning? Oplæg af blandt andre Anders-Christian Jacobsen, Johannes Værge, Katherine Richardson og Niels Henrik Gregersen. Tilmeldingsfrist 20. maj.Se programmet her.

19
jun

Landemode 2019

27
aug

MØDE Kirke på Vej

04
sep

Stiftsrådet

Møde i Stiftsrådet.

10
sep

Diakoniudvalget

Møde i udvalget.

Vis flere