roskildestift.dk
Stiftets kalender

Stiftets kalender

20
nov

Grønt Stiftsudvalg

23
nov

Emmaus-mødet

Hvordan kan troen blive en styrke, når man er i knæ og Gud erfares som meget fjern? Hvilke ressourcer bærer Bibelen og den kristne tradition på? Det er et par af hovedspørgsmålene, som stilles på årets Emmaus-møde. Mødet arrangeres i samarbejde mellem Lolland-Falsters Stift, Roskilde Stift, Areopagos og Haslev Kirke. Tilmeldingsfrist er 1. november. Se program, indholdsbeskrivelse og information om tilmelding her.

05
dec

Kirke på vej

Mødet foregår fra kl. 18.00-20.00.

06
dec

Stiftsrådsmøde

16
jan

Roskilde Stifts nytårsmøde: Sjælesorg og sorgforståelse

Nytårsmødet sætter fokus på sjælesorg. Jorit Tellervo taler om den ny sorgforståelse. Tor Johan Grevbo om den sjælesorgens kirke og Ulla Thorbjørn Nielsen om blandt andet sin bog "Dødsbud". Se hele programmet her:

22
jan

Uddannelsesnetværket - møde

Koordineringsmøde for konsulenter og tovholdere i stiftsudvalgenes netværk og udvalg.

23
jan

Salmesang for demensramte

Nårsalmen er stemningsbærende og erindringsskabende. Kurset indeholder et teoretisk oplæg samt gennemgang af praksis. Se mere her

24
jan

Religionspædagogisk Udvalg

05
feb

Konfirmandtræf 2019

Op mod 3.000 konfirmander deltager i denne festlige begivenhed.Konfirmanderne møderen række kvalificerede og erfarne fortællere, der engagerer dem i en samtale om kristendom, eksistens og tradition.Det hele kulminerer i en festgudstjeneste med live-band, hvor de unge får en fornemmelse af det fællesskab, som en gudstjeneste med flere hundrede jævnaldrende kan give. Se materialet som pdf-fil her. Link til tilmelding her.

30
maj

Himmelske Dage 2019

Himmelske Dageer det største fælleskirkelige event i Danmark og arrangeres hvert tredje år. Kirkensamles på tværs af kirkesamfund og kirkelige retninger til gensidig opmuntring, erfaringsudveksling og gudstjenestefejring. Se mere om Himmelske Dage 2019 her: