Seneste nyheder
Nyheder

Stiftsårbogen 2020 er netop udkommet

Tag på rundtur i stiftet og hør nyt fra alle provstier og udvalg 


Af Sidsel Drengsgaard

2020 stod om noget andet i coronaens tegn. Alle steder i stiftet har kirkelivet udfoldet sig på nye måder – på grund af og på trods af corona. 

I den nye stiftsårbog kan I læse om årets gang i stiftets udvalg og provstier. Udgivelsen er bygget op sådan, at vi hører fra alle – men lidt mere fra nogen og lidt mindre fra andre. Næste år ryster vi posen. 

Alle udvalg og provstier er tillige blevet bedt om at se frem mod 2021 – og det tyder på et år fyldt med aktivitet og liv i stiftet.

Dertil kan I læse om årets gang i stiftsrådet, møde stiftsadministrationens medarbejdere, få et overblik over stiftets udvalgsstruktur og læse om den statslige konsulentordning og folkekirkens konsulentordning. 

I 2020 fik stiftet et nyt fagligt udvalg, som I kan møde i årbogen, hvor I også finder en samlet oversigt over stiftets faglige netværk. 

Den læselystne – eller nysgerrige – kan blive klogere på, hvilken bog, der har inspireret biskoppen mest det forgangne år. Vi får også bog-anbefalinger fra andre af kirkens frivillige og ansatte. 

Corona til trods vidner denne årbog om et stift, hvor kirkelivet ikke lader sig slå ud af hverken nedlukning eller restriktioner.

Læs Roskilde Stiftsårbog 2020

 

Vi ser allerede frem mod Stiftsårbogen 2021


Har dit sogn, provsti eller udvalg jubilæum? Lancerer I et nyt stort projekt? Eller sker der andre spændende ting her i 2021, som skal med i Stiftsårbogen 2021, så send en mail til kommunikationsmedarbejder Sidsel Drengsgaard på smad@km.dk