Seneste nyheder
Nyheder

Roskilde Stift har fået ny kongelig bygningsinspektør

Gitta Hammer (t.v) fra Erik Arkitekter er ny kongelig bygningsinspektør i Roskilde Stift.

Gitta Hammer (t.v) fra Erik Arkitekter er tiltrådt som ny kongelig bygningsinspektør. 

Erik Arkitekter har en lang tradition for specialiseret rådgivning indenfor restaurering og revitalisering. Med udgangspunkt i en omfattende erfaring, grundigt forarbejde og respekt for det eksisterende udvikler vi sammenhængende og solide løsninger. Vores fælles kulturarv skal ikke kun videregives til generationer i samme stand som modtaget, men med nænsom hånd omstilles til en ny tidsalder. De restaureringsmæssige aspekter og den funktion og adfærd, der sikrer bygningerne et fornyet liv, skal samtænkes.

Sammen med LH Arkitekter og Søren Jensen Ingeniører bringer vi bygningerne på et nyt niveau, hvor nutidige redskaber som bæredygtighed oversættes til et traditionsrigt og ærefuldt felt. 

Arbejdet ledes af Kgl. Bygningsinspektør og arkitekt Gitta Hammer, der har en solid karriere indenfor restaurering. Det spænder fra den lille skala såsom design af unikt håndværksmæssigt interiør til komplekse og teknisk vanskelige byggesager. 

Anne Skytte (t.h) er en del af teamet med bred erfaring indenfor alle typer af transformationsprojekter. For begge er faglighed og formidling vigtige redskaber. Ikke mindst indenfor Kirkens huse, som udgør en helt særlig del af vores samfundsforståelse. Funktionskrav og hensynet til bygningens værdier og identitet skal gå hånd i hånd. Engagement og dialog er derfor vejen til de gode forløb.