Seneste nyheder
Nyheder

Tag med en biskop på fisketur

Biskop Peter Fischer-Møllers optræder i ”Fisketegn” på Radio24syv lørdag kl. 10.05.


På lørdag forenes natur og tro i en times taleradio. Det sker i programmet ”Fisketegn” på Radio24syv, når biskop Peter Fischer-Møller tager på fisketur med programmets vært lystfisker Gordon P. Henriksen. 

 

I et forsøg på at overliste bækørreder i en lille å føres biskoppen og Gordon igennem et skønt landskab, hvor både vært og gæst mindes om, hvilke oplevelser og eventyr vi finder ude blandt væltede piletræer og rislende vand. Flora og fauna står nærmest i kø for at vise sin tilstedeværelse, men spørgsmålet er, om bækørrederne også vil lege med. 

 

Med en smuk forårsdag som kulisse vender samtalen sit ansigt mod forbindelser. Forbindelsen mellem individet og Gud, forbindelsen mellem individet og fælleskabet, forbindelsen mellem Mexico og Grundtvig og forbindelsen mellem naturvidenskab og Bibelen. 

 

Det hele kan opleves på lørdag kl. 10.05 på Radio24syv. Efterfølgende kan programmet findes som podcast på iTunes, din foretrukne podcast-app eller ved at trykke her: "Fisketegn".

Hvis man gerne vil have en lille forsmag på programmet, så har Radio24syv lavet en lille video, den kan findes ved at klikke her.