Seneste nyheder
Nyheder

Konfirmandtræf 2019 åbner for tilmelding på lørdag

Stor fordel ved tidlig tilmelding. 

Planlægningen af Konfirmandtræf 2019 er i fuld gang. Lørdag kan præsterne i Roskilde stift tilmelde sine konfirmander til landets største event for konfirmander, hvor omkring 3.000 unge ventes at deltage.

Tilmeldingen sker via dette link.

Konfirmandtræf 2019 løber af stabelen i dagene 5.-7. februar 2019.

Vanen tro, kan man ved hurtig tilmelding - allerede når der åbnes for tilmelding - prioritere tre tidspunkter, alt efter hvornår det passer bedst at deltage.

Guider og fortællere

Når konfirmanderne ankommer med deres præst, står guider klar til at modtage dem. De fører dem i hold rundt til en række poster, som handler om årets tema. Ved posterne møder konfirmanderne en række kvalificerede og erfarne fortællere, der engagerer dem i en samtale om kristendom, eksistens og tradition.

På det seneste konfirmandtræf (billedet) var temaet for eksempel fire af Johannesevangeliets ”Jeg er”-ord. Nemlig: "Jeg er den gode hyrde". "Jeg er døren". "Jeg er verdens lys". "Jeg er livets brød".

Det hele kulminerer i en festgudstjeneste med live-band, hvor de unge får en fornemmelse af det fællesskab, som en gudstjeneste med flere hundrede jævnaldrende kan give.

Ved tilmelding modtager præsten et undervisningsmateriale, der kan klæde konfirmanderne på til at få endnu mere ud af konfirmandtræffet.

Se materialet som pdf-fil her.

Link til tilmelding her.

Kontaktperson:

Stinna Ahrenst, religionspædagogisk konsulent 

Mobil: 6128-6759 / Email: stah@km.dk


- rabi