Seneste nyheder
Nyheder

Kirke på vej inviterer til praksisnetværket
Undervejs

Længes du efter at være i et fællesskab, hvor man åbent kan dele tro med hinanden? Hvor man støtter og udfordrer hinanden i at fordybe sig i troen, og hvor man sammen øver sig i at være en kristen i det daglige liv?

Drømmer du om at se dit sogn blive styrket i tro og fællesskab? Længes du efter et sogn med mangfoldighed af fællesskaber, som mødes og deler tro og liv?


Så er praksisnetværket “Undervejs m.fl.” måske noget for dig. Vi vil sammen lære at opbygge mindre fællesskaber, hvor man i en tryg og åben atmosfære kan vænne sig til at tale mere umiddelbart om sin tro og Gudsforhold.

Kirke på vej afholder i løbet af det næste års tid, en række seminarer, hvor formålet er, at danne et netværk af præster og ledere i kirken som får inspiration og redskaber til at lede en “følgegruppe”, som består af frivillige fra sognet. Vi  vil sætte fokus på, hvordan man leder en mangfoldighed af fællesskaber gennem udrustning af ledere i det at lytte til Gud, til mennesker og at handle på det sammen med andre.

1. seminar: 1. - 2. juni 2018: Følgeskab

Studietur udlandet: 4. - 7. oktober 2018 “Forbundet med Gud”
2. seminar: 4. - 5. januar 2019: Lederskab
3. seminar: 5. - 6. april 2019: Troskab

Afsluttende seminar for alle (også de lokale følgegrupper): 24. august 2019

Tilmeldingsfrist er torsdag 5. april 2018.

Du kan læse mere i brochuren fra kirke på vej ved at klikke her.