Seneste nyheder
Nyheder

Inspiration: Korsboller, mørkevandring og morgensang

Havdrup Kirke klar med en påske-to-do-liste. Se programmet her.

Havdrup Kirke sætter fokus på, hvordan vi kan fejre påske sammen hver for sig. Det sker ved hjælp af en lavpraktisk og konkret to-do-liste med en beskrivelse af, hvorfor det er relevant at gøre lige præcis i påsken.

Du kan se hele Havdrup Kirkes påske-to-do-liste her.

- Vi kan desværre ikke samles i kirken til gudstjeneste og påskefejring i år, men vi må gerne fejre gudstjeneste sammen - hver for sig. Lad os gøre det!

Sådan lyder kirkens intro til det påskeprogram, der netop er sendt ud. Og så kommer de lokale i Havdrup ikke til at overse den lokale præst Kristine Stricker Hestbech i helligdagene.

- Jeg stiller mig i tårnet, ringer med klokkerne og synger ”I østen stiger solen op” kl. 11.00, hvorefter jeg lyser velsignelsen. Folk opfordres til at synge med fra altan, terrasse, fortov eller på kirkegården, hvis man alligevel skal besøge en grav, skriver Kristine Stricker Hestbech i en mail til Roskilde Stift.

Samtidig er organist Peter Plougman og sognepræst Bente Lybecker ved at lave små optagelser af påskemusik og refleksioner, som bliver lagt på kirkens hjemmeside. På den måde kan folkekirkemedlemmer hver helligdag klikke sig ind på en meditation. 

- rabi