Seneste nyheder
Nyheder

Fischer-Møller stopper som formand for Danmission

Læs her hans sidste beretning fra repræsentantskabsmødet i weekenden.

Danmissions repræsentantsskabsmøde på Nyborg Strand blev biskop Peter Fischer-Møllers sidste som formand.

- Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg for 9 år siden blev opfordret til at træde ind i bestyrelsen og deltage i arbejdet, skriver Peter Fischer-Møller i sit månedsbrev til kirkefolket i Roskilde Stift.

Han fremhæver her arbejdet med "missionstrekanten". 

- Jeg har fået lov til sammen med bestyrelseskollegerne og Danmissions ledelse og medarbejdere at udfolde det, vi kalder ”missionstrekanten”. Missionstrekanten er de tre grene i vores arbejde: kirkeudvikling, dialog og fattigdomsbekæmpelse, tre grene, som hænger sammen og som gensidigt støtter og befrugter hinanden. 

Læs hele Peter Fischer-Møllers sidste beretning fra repræsentantskabsmøde.

Han oplever, at Danmissions arbejde gør en forskel i verden.

- Jeg har fået lov at besøge partnere og projekter i Indien, Mellemøsten, Afrika, Cambodia og Myanmar, og jeg har med glæde og taknemmelighed set, hvor dygtigt, der bliver arbejdet her i Danmark og ude lokalt - og hvordan arbejdet er med til at og give mennesker håb og perspektiv i deres liv og forbedre tusindvis af fattiges livsvilkår. 

Læs Danmissions afskedsinterview med Peter Fischer-Møller

Peter Fischer-Møller skriver endvidere, at han fortsat vil være optaget af Danmissions arbejde.

- Danmission går en i blodet, så selvom jeg nu forlader bestyrelsesbordet, så kommer jeg til et engagere mig i arbejdet på andre måder fremover, slutter Peter Fischer-Møller.

- rabi