Seneste nyheder
Rapporter

Biskoppen lyste velsignelsen online

Og så delte han efter den online fællesbøn søndag denne bøn med kirkefolket.

Fællesbønnen på tværs af kirkelige samfund i Danmark fandt sted søndag.

Næsten 400 kirkegængere deltog, og seancen varede præcis 30 minutter.

Fællesbønnen ledt af Bodil Skjøtt fra Evangelisk Netværk. Mod slutningen bad biskop Peter Fischer-Møller fadervor og lyste velsignelsen, mens kirkemusiker Martin Hornstrup sad bag flygelet.

Du kan følge et kort uddrag på Roskilde Stifts facebookside, hvor vi har lagt en video ud på små tre minutter.

Den finder du her.

Biskop Peter Fischer-Møller delte søndag denne bøn med kirkefolket.

Himmelske Herre.

 

Vor Herre Jesu Kristi og vor far.

 

Vi takker dig for livet, for dit skaberværks skønhed og rigdom, og vi beder dig vække os til agtelse for jorden og dens forunderlige mangfoldighed af liv.

 

I dag beder vi særligt for de mennesker her i landet og ude i verden, som er ramt af corona-virus, og for dem der på sygehuse, plejehjem og ude i kommunerne arbejder særlig hårdt og udsat i disse dage, for at forebygge, lindre og helbrede de syge.

 

Vi beder også om at vi midt i corona-krisen ikke glemmer eller overser alle dem der her på kloden lider nød af andre grunde end corona.

 

Kære Gud.

Væk vores opmærksomhed og medfølelse, så vi får øje på vore medmennesker som dine børn og vores brødre og søstre, og får inspiration fra dig til at række den kærlighed, du i Kristus har mødt os med, videre til andre – og særligt til dem der hos os og ude i verden er mest udsatte.

 

Amen

 

De bedste søndagshilsner

Peter