Seneste nyheder
Nyheder
To numre af Stiftsbladet

Alle abonnementer på Stiftsbladet skal fornyes nu
 

Hvert fjerde år – efter menighedsrådsvalg – skal alle forny deres abonnement på Stiftsbladet. Nye medlemmer af menighedsrådet skal ligeledes bestille bladet, hvis de ønsker at modtage det

 

Af Sidsel Drengsgaard

Er du glad for at følge med i kirkelivet i Roskilde Stift i Stiftsbladet, Stiftsårbogen, Stiftsdag-magasinet og Prædikenpause-magasinet?

Så er det nu, du skal forny dit abonnement.

Hvert fjerde år – efter menighedsrådsvalget – skal man forny sit abonnement eller tegne et nyt, hvis man er nyvalgt medlem i et menighedsråd og ønsker at modtage udgivelserne.

Stiftsbladet sendes ikke automatisk til hverken menighedsrådsmedlemmer eller præster – alle skal forny sit abonnement eller tegne et nyt.

Sådan gør du
I kan sende en samlet bestilling fra jeres menighedsråd. Her kan i bestille til både medlemmer og præster – og måske et par ekstra eksemplarer til sognehuset eller våbenhuset.

Brug denne bestillingsseddel og send den snarest til kmros@km.dk eller til adressen: Stændertorvet 3 A, 4000 Roskilde. Husk at anføre navn og postadresse på abonnenterne både nye og eksisterende.