Fortsæt til hovedindholdet
Ledige stilliger
Nyheder

Husbestyrer/ Servicemedarbejder (20 t/pr. uge) til intern service i Roskilde Stift 

Brænder du for et alsidigt job, hvor praktiske gøremål og den gode medarbejder- og gæsteoplevelse er i højsædet? Er du selvstændig, kvalitetsbevidst, og er det en del af din naturlige drivkraft at hjælpe til? Så er det måske lige præcis dig vi leder efter til at stå for vores interne service i huset. 

Dine vifte af opgaver som palæets bestyrer:

Vi ser dig som vores nye ”husbestyrer”. Her er der virkelig tale om en ’blæksprutterolle’ med en kombination af rutine- og afvekslende opgaver. Det er alt fra generel oprydning på kontoret, tømning af opvaskemaskine, klargøring af forplejning til møder, opfyldning af diverse i printerrum, køleskab mm samt andre praktiske opgaver såsom at tage hånd om lettere administrative opgaver og deltage i telefonbetjeningen. Du står også for diverse kontorindkøb, nøgleadministration og udstedelse af parkeringstilladelser. Du er kontaktperson til rengøringspersonale og håndværkere, der servicerer huset. Du indgår i Bispesekretariatet med 3 andre kolleger og er i tæt dialog med dem omkring opgaveløsningen, herunder omkring biskoppens kalender og øvrige møder.

Vi forventer, at

·        Du er serviceminded, løsningsorienteret og effektiv

·        Du trives med såvel rutineopgaver som afvekslende og uforudsete opgaver

·        Du er fleksibel og brænder for at hjælpe andre

·        Du træder til fra tid til anden om aftenen og i weekenden. Det aftales selvfølgelig i god tid forinden af hensyn til din planlægning.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyderet job på en arbejdsplads, hvor et godt samarbejde og en hjælpsomhedskultur er nogle af kendetegnene. Der er fokus på trivsel og arbejdsglæde. Du kommer til at kende hver en krog i det smukke og historiske Roskilde Palæ på Stændertorvet 3A midt i Roskilde, hvor vi har til huse. En interesse for og kendskab til Folkekirken er en fordel.

Løn efter kvalifikationer. Ansættelsen er omfattet af fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det statslige område, og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/stat. Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til bispesekretær Charlotte Malmroes på telefon 46 38 19 24 eller på mail cham@km.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV, og send den gerne afsted snart, da vi afholder samtaler løbende med egnede kandidater.

Ansøgningen sendes på mail til kmros@km.dk og har frist mandag den 6. februar 2023.                                                                                                                                                                             

Roskilde Stift ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

Om Roskilde Stift

Roskilde Stiftsadministration er en administrativ enhed i Folkekirken med 18 ansatte. Arbejdsopgaverne i stiftsadministrationen er alsidige og omfatter bl.a. administration vedrørende folkekirkens ansatte samt folkekirkens bygninger og kirkegårde. Vi yder rådgivning og sagsbehandling i forhold til menighedsråd, præster, provstiudvalg vedrørende personaleforhold, byggesager, plansager, økonomi mv.

Du kan læse mere om hvad en stiftsadministration er, og hvilke opgaver vi varetager på www.roskildestift.dk