Arkiv 2021
Nyheder

Temadag om diakoni i Roskilde Stift

Diakoniudvalget inviterer til gratis temadag om udvikling af diakonale tiltag og aktiviteter i stiftet på baggrund af undersøgelsen ”Kortlægning af diakoni i Roskilde Stift” 


Af Sidsel Drengsgaard

Roskilde Stifts diakoniudvalg har i samarbejde med stiftets provstier iværksat en kortlægning af diakonien stiftet. Undersøgelsen er foretaget af FUV - Folkekirkens Uddannelses og Videnscenter.

Denne undersøgelse, ”Kortlægning af diakoni i Roskilde Stift”, danner udgangspunkt for en temadag onsdag den 15. september 2021, klokken 9.00 til klokken 15.15. 

Temadagen finder sted på ”Galleri Emmaus”, Højskolevej 9, 4690 Haslev.   

På denne temadag præsenteres undersøgelsens resultater, og der gives inspiration til videre debat om og arbejde med diakoni.

Temadagen henvender sig til præster, menighedsråd og ansatte som arbejder med diakoni samt til kirkens samarbejdspartnere på det diakonale område.

Temadagen er gratis og tilmelding sker via dette link: Tilmelding til temadag om diakoni i Roskilde Stift

Læs indbydelse til og program for temadagen her.

Mere om undersøgelsen ”Kortlægning af diakoni i Roskilde Stift


Diakoniudvalget har i samarbejde med stiftets provstier iværksat en kortlægning af diakonien i Roskilde stift. Undersøgelsen er foretaget af FUV - Folkekirkens Uddannelses og Videnscenter. 

 

Formålet er at kortlægge hvilke holdninger til diakoni og hvilke diakonale tiltag, som menighedsråd og provstiudvalg i Roskilde Stift har.

 

Informationerne skal bruges som oplæg til debat om, hvad menighedsråd, provstiudvalg og stift vil med det diakonale arbejde. 

Læs mere om undersøgelsen i denne artikel fra Roskilde Stiftsårbog 2020 

Find undersøgelsen og delrapporter med tal for de enkelte provstier her