Arkiv 2021
Nyheder

Nyt intranet i folkekirken på vej

Måske har du allerede hørt, at nogen arbejder på et nyt intranet i folkekirken? Læs om tidsplanen for projektet og kom allerede nu med dine ønsker til et nyt intranet


Af Sidsel Drengsgaard
Foto: Colourbox

En styregruppe arbejder på at udvikle et nyt intranet til hele folkekirken. 

De har på sendt en hilsen ud til alle på DAP - Den Digitale Arbejdsplads, hvor de fortæller om arbejdet med det nye intranet og inviterer alle til at deltage i en undersøgelse og dermed bidrage til, at folkekirken får det bedst mulige intranet. 

Læs styregruppens hilsen og find et link til undersøgelsen her: 


Få indflydelse på folkekirkens nye intranet

Det nye intranet skal være for alle folkekirkens aktører – og derfor vil vi gerne høre fra så mange som muligt. Så husk at fortælle om spørgeskemaet til dine kolleger, menighedsrådet, ansatte og andre, der skal bruge intranettet.

Udfyld spørgeskemaet og vær med til at forme fremtidens intranet i folkekirken.

Udfyld spørgeskemaet her https://forms.office.com/r/WXkNiy0Dgy
 

Folkekirkens nye intranet – hvordan bliver det bedst?

Folkekirken får et nyt intranet. Det bliver et knudepunkt for alle, der arbejder med og i folkekirken. Altså det sted du naturligt søger hen for at finde den viden, de værktøjer og nyheder, du skal bruge, og som er nødvendige for at være kirke lokalt.
 

Dine input er vigtige for projektet

Hvad har du brug for i forhold til det nye intranet? Deltag i undersøgelsen og bidrag til, at folkekirken får et intranet, der møder ønsker og behov til en digital platform, som understøtter den fælles opgave med at være kirke. Styregruppen kigger på alle ønsker og prioriterer, så det videre arbejde og den endelige løsning imødekommer så mange som muligt.  I undersøgelsen kan du vurdere forskellige udsagn om, hvordan et godt intranet i folkekirken skal være og komme med kommentarer og input.

Sidste frist for at udfylde spørgeskemaet er den 28. september 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.   
Mange tak for dit bidrag! 


Tidsplan