Arkiv 2021
Nyheder

Konference: Fælles om det sociale ansvar

Hvordan kan kirke, kommune og sociale organisationer samarbejde bedst muligt om socialt arbejde? Det spørgsmål drøftes på denne netværkskonference  


Af Sidsel Drengsgaard

Slagelse Kommune, Slagelse Provsti og Roskilde Stifts diakoniudvalg inviterer til en netværkskonference tirsdag den 24. august, hvor man vil drøfte spørgsmålet: Hvordan kan kirke, kommune og sociale organisationer samarbejde bedst muligt om socialt arbejde? 

På konferencen vil der være fokus på at skabe nye lokale relationer mellem kirke og kommune med henblik på at øge samarbejdet om det fælles sociale ansvar. 

I løbet af dagen vil der være fælles oplæg, samtalerunder og deltagerne vil blive præsenteret for små cases fra lokale sociale organisationer, der vil fortælle om den indsats, der allerede nu gøres rundt omkring i kommunen.

 

Praktisk information


Hvornår: Tirsdag den 24. august 2021, klokken 9.00 til 15.00

Hvor: Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse

Tilmelding: Senest den 10. august til Ole Hansen Busch. Der er 100 pladser, der fordeles efter ”først til mølle” princippet.

 

Pris: 350 kr., der indbetales til reg. nr. 3409 og konto.nr. 13225192. Skriv navn og organisation i bemærkninger. Man betragtes som endeligt tilmeldt når pengene er indbetalt.

Program: Læs mere om konferencen og find programmet her