Arkiv 2021
Nyheder

Arbejder du med kirke-kommunikation?

Alle kommunikationsansatte i Roskilde Stifts sogne og provstier indbydes til et netværksmøde tirsdag den 16. november  


Af Sidsel Drengsgaard

Velkommen til et netværksmøde for alle, der er ansat til at arbejde med kommunikation i Roskilde Stifts sogne og provstier. 

Tirsdag den 16. november klokken 10.00 til 12.00 i Stiftsadministrationens lokaler indbyder stiftets kommunikationsmedarbejder, Sidsel Drengsgaard - i samarbejde med kommunikationsmedarbejder i Næstved Provsti Lisbet Fjordside Pedersen samt kordegn og kommunikationsmedarbejder i Domsognet Malte Ystrøm Madsen - til en samtale om et eventuelt netværk.

Alle vil få lejlighed til at præsentere sig selv og fortælle lidt om opgaver og udfordringer og ønsker til et netværk. Herefter vil det i fællesskab blive besluttet, om vi skal danne et netværk og hvilken form, det skal have. 

Det er gratis at være med, men man skal tilmelde sig senest mandag den 8. november til Sidsel Drengsgaard på smad@km.dk. I din mail må du meget gerne fortælle, hvor du er ansat og hvor stor en del af din ansættelse, der udgør kommunikationsarbejde. 

Send gerne indbydelsen videre, hvis du er bekendt med ansatte, der arbejder med kommunikation.

 

Praktisk information


Tid: 16. november klokken 10.00 til 12.00


Sted: Landemodesalen, Stændertorvet 3A, 4000 Roskilde


Tilmelding: Senest mandag den 8. november til Sidsel Drengsgaard på smad@km.dk. I din mail må du meget gerne fortælle, hvor du er ansat og hvor stor en del af din ansættelse, der udgør kommunikationsarbejde.