Fortsæt til hovedindholdet
Arkiv 2022
Nyheder

Himmelske Dage: Print plakat og folder

I Kristi himmelfartsdagene løber Himmelske Dage af stablen. Print en plakat til våbenhuset eller sognegården, så ingen går glip af den store kirkefestival 


Af Sidsel Drengsgaard

Det er lige om lidt!

I Kristi Himmelfartsdagene den 26. til den 29. maj 2022 slår festival- og domkirkebyen Roskilde op for Himmelske Dage - den store fælleskirkelig festival for alle, der er interesserede i kirke, kultur og samfund.

I næsten tre år har en lokalkomité og en række udvalg arbejdet ihærdigt på at sammensætte et spændende, alsidigt og overraskende program, der skal udfolde temaet for dagene, som er ’Grib fremtiden’.

Man kan møde store internationale navne som Hartmut Rosa og Miroslav Volf, opleve en uropførelse af et korværk med tekster af Lisbeth Smedegaard Andersen, besøge en diakonikirke bygget i træ, opleve Heino fra Ramasjang, gå til koncert med Oh Land og meget, meget mere.
 

Find plakat og folder til print her:

Hjælp med at nå ud til alle

Lokalkomitéen håber, at deltagere fra hele landet finder vej til den store kirkefestival - og beder derfor alle sogne om at hjælpe med at fortælle om festivalen. 

Det kan I gøre ved at hænge plakater op i våbenhuset eller sognegården eller dele folder ud i forbindelse med arrangementer. I finder både plakat og folder her.

Begge dele skal blot printes og hænges op/deles ud. 

På Himmelske Dages hjemmeside kan I også finde tekster og logoer, som I kan bruge på jeres hjemmeside. Og mangler I noget, må I meget gerne tage kontakt til Himmelske Dages kommunikationsmedarbejder, Niels Jakob Søndergaard Mye, på mail: presse@himmelskedage.dk eller mobil: 20774718.

 

Vidste du...

 

  • Den tværkirkelige festival, Himmelske Dage, er også kendt under navnet Danske Kirkedage og har fundet sted hvert tredje år siden 1968.
     
  • Danske Kirkedage hører hjemme i Danske Kirkers Råd, der er et nationalt råd af kristne kirker og organisationer i Danmark. Her samles ledere af de mange forskellige kristne kirkesamfund, menigheder og organisationer i Danmark til samtale, dialog og samarbejde. Læs mere om Danske Kirkers Råd her.  
     
  • I 2025 er Aarhus Stift vært for Himmelske Dage
     
  • Læs mere om Himmelske Dage i Roskilde 2022 her