Himmelske Dage 2022
Vær med til at løfte Himmelske Dage

Kom og vær med!


Har du - og måske din sognekirke, dit provsti eller din forening - lyst til at være med til at realisere Himmelske Dage 2022 i Roskilde?

Så kontakt projektleder Miriam Munksgaard:
Mail: roskilde@himmelskedage.dk
Mobil: 2163 1210  

Herunder kan du se opgaver, som lokalkomitéen gerne vil have løst og via dette link, kan du møde Kirsten Vej Petersen, som fortæller, hvorfor hun vil være frivillig på Himmelske Dage i Roskilde. 

Opgaver: 

Frivillig på Himmelske dage

Bag kage, bryg kaffe eller vær koordinator for Danmarks største kirkekaffe

Du kan alene eller sammen med dit menighedsråd eller en anden gruppe bage kage eller brygge kaffe til den store kirkekaffe-event, der afvikles efter åbningsgudstjenesten.

Du kan også melde dig til at koordinere det store event, hvis du er bedre til at organisere end at bage kage. Det er selvfølgelig også muligt at gøre begge dele. 

 

Kontakt projektleder Miriam Munksgaard

Frivillig på Himmelske dage

Bliv velkomstvært

Du kan alene eller sammen med dit menighedsråd eller en anden gruppe melde dig som velkomstvært til en eller flere vagter af fire og en halv times varighed. Enten fra klokken 10.00 til klokken 14.30 eller fra klokken 14.30 til 19.00.

 

Nogle velkomstværter skal tage imod og dele armbånd ud i informationsskranken, andre placeres strategiske steder i byen, hvor de står til rådighed for praktiske spørgsmål om lokaliteter, parkeringsmuligheder, programpunkter, og hvor man kan finde et offentligt toilet. Andre tjekker armbånd til arrangementer, hvor det er påkrævet, og andre igen hjælper til i presserummet med praktiske ting som at brygge kaffe og hjælpe journalister på plads.

 

Alle velkomstværter kan tage et hvil eller opbevare deres ting i et opholdsrum i Byens Hus. 

 

Kontakt projektleder Miriam Munksgaard

Frivillig på Himmelske dage

Bliv scenevært

Har du flair for teknik og AV udstyr, kan du melde dig som scenevært. Ring eller skriv til projektleder Miriam Munksgaard og hør mere om de specifikke opgaver, så I sammen kan finde ud af, hvilke opgaver, du kan hjælpe med til at løse.

 

Kontakt projektleder Miriam Munksgaard

Frivillig på Himmelske dage

Arranger en tur for din kirke/organisation til Himmelske Dage

Arranger en fælles tur til Himmelske Dage for din kirke eller organisation. I kan deltage én eller flere dage og følges ad. Man kan arrangere fælles transport, og eventuelt omlægge gudstjenesterne torsdag og søndag til hhv. åbnings- og afslutningsgudstjenesten på Himmelske Dage. 

 

Hvis man deltager sammen som menighedsråd vil det være oplagt at deltage om fredagen, hvor Landsforeningen af Menighedsråd afvikler folkekirkemødet. For børne- og ungdomsorganisationer – og børnefamilier – er det oplagt at deltage i den fælles familiecamping på Lindenborg Efterskole. 

 

Kontakt projektleder Miriam Munksgaard